TOP 5 Juhlatilat Helsingissä

Helsingin keskustan ravintolat ja hotellit kätkevät sisäänsä upeita tiloja jopa yli sadan hengen juhliin! Tutustu tästä Raflaamon suosikkeihin.

1. 10. Kerros

Pikkujoulut Helsingin kattojen yllä! 10. Kerroksen tyylikkäät tilat soveltuvat isoihin tai pienempiin juhliin. Kokonaisuus muodostuu lounge-alueesta, ravintolasta, terassista, kabineteista, juhlaravintolasta ja terassillisesta saunasta. Ruoka- ja juomavalikoima on tarkkaan harkittu kokonaisuus moderneista klassikoista. Tutustu »

2. Radisson Blu Plaza

Radisson Blu Plaza Hotellissa tapahtumasi on taatusti uniikki ja vertaansa vailla oleva elämys. Tyylikkäät ja monipuoliset tilat taipuvat sekä isoihin yrityksen juhliin että rennompiin pikkujouluihin pienemmällä porukalla. Esimerkiksi Juhon Sali & Kirjastobaari on toimiva ja tunnelmallinen tilayhdistelmä, joka hehkuu historiallista glamouria yhdistettynä moderniin ylellisyyteen. Tutustu »

3. Kappeli

Kappelin kellari on uniikki tapahtumatila, joka on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin maltillisella myyntitakuulla. Tunnelmallinen kellari soveltuu mainiosti istuviin illallisiin ja juhliin 20–100 hengelle. Juhlia voi jatkaa aina klo 02 asti! Tutustu »

4. Ateljee Bar

Hotelli Tornin huipulla sijaitseva Ateljee Bar on kuin luotu ainutlaatuisten tilaisuuksien näyttämöksi. Ravintolassa on kaksi kerrosta, joista kumpikin on varattavissa yksityiskäyttöön. Ikkunoista avautuu henkeäsalpaava näköala Helsingin kattojen ylle. Tutustu »

5. Sing and Pore

Vietä railakkaat pikkujoulut elämyskaraoken tahdissa! Sing and Pore kätkee sisäänsä kuumia iltoja eksoottisessa miljöössä. Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola on osa legendaarista Mummotunnelia ja tarjoaa persoonalliset tilat pienille tai suurille juhlille. Varaa yksityinen karaokehuone 20 hengelle tai koko ravintola jopa 352 hengelle! Tutustu »

Katso kaikki juhlatilat »