Parsaviikot 20.4.–31.5.
Belgessä vietetään parsaviikkoja! Keväistä suosikkiherkkua maistellaan tänä vuonna vohvelin täytteenä, flaamilaiseen tapaan, kuhan kanssa sekä sinisimpukoiden seurana. Tutustu annoksiin ja tee pöytävaraus kätevästi netissä!
Menu
Parsaa flaamilaiseen tapaan
G
L
15,70 €
Valkoista parsaa, kananmunaa, sitruunaa, voita ja yrttejä
Parsavohveli Belgen tapaan
VL
15,70 €13,30 €
Vihreää parsaa, vuohenjuustomoussea ja kirsikkavinegretteä
Parsaa ja kuhaa
G
34,70 €
Paistettua kuhaa, valkoista sekä vihreää parsaa ja sahrami-hollandaisekastiketta
Sinisimpukoita ja parsaa beurre blanc
VL
34,70 €29,50 €
Sinisimpukoita, vihreää parsaa, voikastike, Belgen perunoita, dijonmajoneesia ja leipää. Sisältää alkoholia. Saatavana myös gluteenittomana.
Mantelikakku
G
L
11,90 €10,10 €
Raparperisorbettia ja vadelmakastiketta