Kausimenu 25.1.–12.4.
INVIERNO MENÚ DE TEMPORADA – talven kausimenu
Koko menu 55 € (S-Etukortilla 46,70 €)
Saatavilla 25.1.–12.4.2023
Tomaattikeittoa ja vuohenjuustoa
Ylikypsää porsaankylkeä ja romescoa
Yrttigratinoituja vihersimpukoita
Grillattua turskanseläkettä, kurpitsapyreetä, fenkolivinegrettiä ja rapeaa chorizoa
Vuohenmaito-juustokakkua ja veriappelsiinisorbettia
Juomasuositukset
11,5 %・Parellada, Macabeo, Xarel·lo
Erittäin kuiva, mehevän hedelmäinen, tyylikkään hapokas, paahteinen ja omenainen
13 %・Tempranillo, Monastrell
Keskitäyteläinen, keskitanniininen, notkean marjainen, hapankirsikkainen ja kevyen mausteinen
12,5 %・Verdil
Kuiva, keskihapokas, litsiluumuinen, pitkä, yrttinen ja tasapainoinen