Siirry pääsisältöön

Ruokalista

Ruokalista

TAPAS FRÍAS – kylmät tapakset

TAPAS FRÍAS – kylmät tapakset

Suosittelemme alkuruoaksi 2–3 tapasta/hlö ja pääruoaksi 3–5 tapasta/hlö.

TAPAS CALIENTES – lämpimät tapakset

TAPAS CALIENTES – lämpimät tapakset

Suosittelemme alkuruoaksi 2–3 tapasta/hlö ja pääruoaksi 3–5 tapasta/hlö.

Tapasten kanssa suosittelemme

Tapasten kanssa suosittelemme

SURTIDOS DE TAPAS – tapaslajitelmat

SURTIDOS DE TAPAS – tapaslajitelmat

ENSALADAS – salaatit

ENSALADAS – salaatit

PAELLAS – paellat

PAELLAS – paellat

Paellamme sisältävät bomba-paellariisiä, valkosipuliöljyä, piquillo-paprikaa, friteerattuja kapriksia, sipulia ja herneitä.

DE LA PARILLA – Grillistä

DE LA PARILLA – Grillistä

POSTRES – jälkiruoat

POSTRES – jälkiruoat

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

yhteystiedot

aukioloajat

aukioloajat

Ravintolaketjut

Ravintolaketjut