Ruokalista
Kaisla tarjoilee sielukkaita suosikkeja pienellä twistillä. Menu nojaa perinteisiin makuihin, joskin vaikutteita on poimittu myös olutravintoloiden ruokatrendeistä maailmalta. Pienempiä annoksia voi tilailla useampia vaikkapa porukalla jaettaviksi.
Naposteluun & jaettavaksi
Dipit
Huikopalaa
Kaislan grillatut levain-leivät
Levain on ranskalaistyylinen hapanjuurileipä, joka saa makunsa pitkään tekeytyneestä taikinajuuresta.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.