Lounas vko 17, 21.4. - 27.4.
Lounasaikaan tarjoilemme vain lounaslistan annoksia sekä sesonkituotteita, kuten blinejä ja parsaa. Arkisin tarjoilu à la carte -listalta alkaa klo 15.
Keskiviikko 23.4.
Lounas: 11:00-15:00.
Torstai 24.4.
Lounas: 11:00-15:00.
Perjantai 25.4.
Lounas: 11:00-15:00.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.