Buffetit ryhmille
Tilaukset viimeistään 10 arkipäivää aikaisemmin.
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta. (Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)
Pidätämme oikeudet kaikkiin muutoksiin.
Varaa ruokailu myyntipalvelustamme sähköpostitse ravintolamyynti@sok.fi tai soittamalla myyntipalvelun numeroon 0300 870 000 (ma–pe 8.30–16.30).
Loftin buffetit ryhmille
Menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille.
Hinnat sisältävät 2kpl virvoitusjuomia henkilöä kohti.
Snackit
Snacksit tilattavissa vähintään 8:lle hengelle. Hinta per/henkilö/tuote.
Ravintolan buffetit ryhmille
Menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioidaan erikseen. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Makeat
Ennakkotilauksesta vähintään 8 henkilölle. Hinta per/henkilö/tuote.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.