Zetorin Bliniviikot 8.1.–2.3.2025
Blinit ovat talven suosikkiherkkuja! Zetorin perinteiset blinit paistetaan kirkastetussa voissa valurautapannussa. Nauti keittiömestarin suunnittelema kolmen ruokalajin menu tai pelkkä blinizetti, jossa blini tarjoillaan punasipulin, smetanan, siianmädin, katkarapuskagenin ja savuporomoussen kera. Katso koko blinimenu alta ja varaa pöytä!
Blinien makupariksi raikasta valkoista
Blinien oheen sopii loistavasti valkoviini. Suosittelemme kuivaa, raikkaan hapokasta ja lempeän hedelmäistä Wolfberger Rieslingiä.
Tervetuloa herkuttelemaan blineillä!
Alkuun
Blinit
Lisätäytteet
Jälkiruoka
Koko menu
Juomasuositus
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.