Lounas vko 18, 28.4. - 4.5.
Ravintola Aittarannan lounas on tarjolla arkipäivisin klo 11-15.
Lounas valmistetaan tilauksesta ja tarjoillaan lautasannoksena pöytään.
Hintaan sisältyy lautasannoksen lisäksi alkusalaatti, leivät ja levitteet sekä juomana vesi, kahvi ja tee.
Maanantai 28.4.
Lounas: 11:00-15:00.
Tiistai 29.4.
Lounas: 11:00-15:00.
Keskiviikko 30.4.
Lounas: 11:00-15:00. Ravintola Aittarannan Vappulounas sisältää runsaan salaattipöydän täynnä vappuherkkuja. Pääruoka valmistetaan lautasannoksena. Jälkiruokana munkkeja, simaa ja pientä makeaa sekä kahvia ja teetä.
Torstai 1.5.
Lounas: 12:00-15:00. Ravintola Aittarannan Vappulounas sisältää runsaan salaattipöydän täynnä vappuherkkuja. Pääruoka valmistetaan lautasannoksena. Jälkiruokana munkkeja, simaa ja pientä makeaa sekä kahvia ja teetä.
Perjantai 2.5.
Lounas: 11:00-15:00.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.