Bar Tutun Menu
Ruoka - annokset
Calabro salamia, oliivia, puolikuivattua tomaattia, aurajuustoa, viikunahilloa, valkosipulileipää sekä tuoretta oreganoa
Ilmakuivattua kinkkua, melonia, puolikuivattua tomaattia, marinoitua mozzarellaa, valkosipulileipää sekä tuoretta oreganoa
Kastike vaihtoehtoina legendaarisen Siipiweikkojen Medium, Hot, Xhot ja Kamikaze. Lisäksi kurkkua, porkkanaa sekä limecremeä.
Kastike vaihtoehtoina legendaarisen Siipiweikkojen Medium, Hot, Xhot ja Kamikaze. Lisäksi kurkkua, porkkanaa sekä limecremeä.
Kastike vaihtoehtoina legendaarisen Siipiweikkojen Medium, Hot, Xhot ja Kamikaze. Lisäksi kurkkua, porkkanaa sekä limecremeä.
Pizzataskun välissä raikasta salaattia, broileria, ananasta, Aura-juustoa sekä bbq-kastiketta
Pizzataskun välissä raikasta salaattia, Calabro salamia, oliiveja, puolikuivattua tomaattia sekä aiolia
Pizzataskun välissä raikasta salaattia, tuoretta tomaattia, mozzarellaa sekä pestoa
Ranskalaiset, pekonimurua, marinoitua punasipulia, jalapenoa sekä cheddarkastiketta
Omistajan viinit
Pehmeätanniininen ja keskitäyteläinen, meheviä tummia marjoja ja orvokin aromeja. Sopii hyvin pastan, pizzan, burgereiden ja liharuokien kanssa nautittavaksi – mutta myös seurusteluun.
Tempranillo 50 %, Cabernet, Sauvignon 25 %, Merlot 25 %.
Kuiva, hennon kellertävä, miellyttävän hedelmäinen ja raikas. Mukavan pitkässä maussa päärynää ja ananasta. Sopii hyvin ruokaisille salaateille, kasvisannoksille, kala- ja äyriäisruoille sekä alkupaloille.
Macabeo 50 %, Chardonnay 25 %, Sauvignon Blanc 25 %.
Vaaleankellertävä yhdistelmä trooppista raikkautta, kuplia ja pitkää jälkimakua. Sopii aperitiiviksi ja juhlakilistelyyn, mutta myös kala- ja kasvisannoksille.
Sauvignon Blanc 100 %
Vaaleanpunainen, kesäisen hedelmäinen ja marjainen. Toimii oivasti aperitiivina, mutta sopii myös pastalle, riisiruoille, mausteisille ruoille, salaateille, kasvisannoksille sekä ihan vaan seurusteluun!
Bobal 100 %.
Omenaa, makeaa päärynää ja raikasta sitrusta. Loppumaku on pitkä, tyylikäs ja eloisa. Sopii aperitiiviksi, herkuttelujuomaksi tai nautittavaksi vaikka läpi aterian.
Pinot Noir 40 %, Pinot Meunier 40 %, Chardonnay 20 %.