Parsalista 9.4.–25.5.2025
Nyt nautitaan satokauden herkkua parsaa! Trattorian vuoden 2025 parsamenu tarjoaa herkullista vihreää ja valkoista parsaa niin hollandaisekastikkeen, paistetun kuhan kuin naudan ulkofileen kera. Parsojen ohessa maistuu raikas Wolfberger Riesling.
Parsalista
Suositusviini
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.