Ryhmille
Täältä löydät vaihtoehtomme ryhmille niin juhliin, kokouksiin tai muihin ryhmäruokailuihin. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ryhmämenujen minimihenkilömäärä 10 henkeä, juhlapöydissä minimihenkilömäärä on 30 henkeä.
Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa omasi myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.
Kokoustarjoilut
Hinnat ovat henkilöhintoja.
Kokouksen oheen
Hinnat ovat henkilöhintoja.
Pöytiin tarjoiltavat menut
Hinnat ovat henkilöhintoja. Juhlamenuissa minimihenkilömäärä on 10 henkeä.
Ryhmämenut
Alle 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan lautastarjoiluna.
Yli 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan noutopöydästä.
Erikoisruokavaliot ennakkotilauksen mukaan.
Rakenna oma juhlapöytäsi
Hinnat ovat henkilöhintoja. Juhlapöydissä minimihenkilömäärä on 30 henkeä.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.