Pääsiäispöytä 20.-21.4.
Tervetuloa herkuttelemaan pääsiäissunnuntaina ja maanantaina! Tarjoilemme kattavan pääsiäispöydän 20. ja 21. huhtikuuta kello 11-16.
Varaa pöytä, niin varmistat sinun ja seurueesi herkullisen pääsiäisen!
Pääsiäispöydän menu
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.