Menut ryhmille
Pöytiin tarjoiltavat menut ovat saatavilla yli 10 hengen seurueille.
Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointisi on meille tärkeää.
Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Pyydämme valitsemaan seurueelle yhtenäisen menun, ja ennakkoon ilmoitetut ruoka-aineallergiat huomioimme erikseen.
Tilaukset 10 vrk ennen tilaisuutta myyntipalvelustamme p. 020 1234 730 tai sales.oulu@radissonblu.com.
Pidätämme oikeuden hinta- ja raaka-ainemuutoksiin.
Lautasmenut ryhmille
Tyylikäs tilaisuus, juuri sinulle valmistetut annokset, lautaisilta tarjoiltuna. Minimi 10 henkilöä.
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.