Ruokalistamme

Ukko Bistro A`la Carte

Tervetuloa Ukko Bistroon, uniikkiin ravintolamiljööseen Pieksämäen vanhalle veturitallille.

Ruokalistallamme esiintyvät paikallisten tuottajien korkealaatuiset raaka-aineet. Useat ruokalistamme annokset pystymme tarjoamaan teille gluteenittomana tai vegaanisena, kysy tarjoilijalta ellei listalla ole mainintaa.

Etelä-Savon ja lähialueiden tuottajien tuotteista käytössämme ovat D.O. Saimaa alkuperätuotemerkin alla toimivat Jäppilän Hyvätuuli Highland, Varkauden Aito NAKU-majoneesi sekä Järvisuomen Kalatuote.

Muita lähituottajiamme ovat Peltolan Juusto, Kyytselän Jäätelö, Järvikylän Yrtit, Virtasalmen Viljatuote, Paunolan Tila, Siiskosen Leipomo, Suonenjoen Pakkasmarja, Art Gelato ja Karvilan Panimo, Siiskosen Leipomo, Mahla Forest, sekä oma Suur-Savon leipomo.

Hyvää ruokahalua ja tervetuloa viihtymään, toivottelee Ukon väki!!!

Keittiömme suosittelee

Ukon Burger
22,00 €

Alkuun

Pääruuat

Ukon Grillistä

Salaatit ja kasvisruuat

Ukon Pizzat

Muksujen Menu

Jälkiruuat

Artesaanijäätelöt

Art Gelato on pieni jäätelöyhtiö, joka tekee suussa sulavaa gelato-jäätelöä käsin. Jäätelömme ovat paikallista tavaraa ja valmistamme ne intohimolla ja rakkaudella. Raaka-aineinamme ovat tuoreet hedelmät ja marjat ja makuina niiden mitä mielikuvituksellisemmat yhdistelmät.


Art Gelatolle jäätelö on makumaailma vailla rajoja. Tämä kokeilunhaluisen jäätelönsyöjän perustama yritys taikoo tuoreista raaka-aineista mitä mahtavimpia makunautintoja juuri sinulle. Kokeilunhalu ja luova uteliaisuus ovat synnyttäneet jo yli 100 erilaista herkullista makua. Teemme täyteläiset gelatot ja raikkaat sorbetit parhaista raaka-aineista, käyttäen mahdollisimman paljon kotimaisten tuottajien raaka-aineita ja maitoa ja kermaa.

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta.

yhteystiedot

Näytä kartalla

Tallikankaankatu 3

Pieksämäki

kartta
Esteettömyys
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-Card
Meillä käy S-Card
Lasten leikkipaikka
Meillä on lasten leikkipaikka
Puhelinnumero

+358 10 764 2480

Puhelun hinta 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

soita

Keittiö sulkeutuu puoli tuntia aikaisemmin

Viikkonumero
Viikko:
Aukioloaika

ma - to 

10:00 - 19:00

pe - la 

10:00 - 22:00

su 

12:00 - 18:00