A la Carte menut ryhmille
Yli 10 henkilön seurueille tarjoamme seuraavia lautasmenuja. Hyödynnämme tarjoiluissamme täysjyvätuotteita, hedelmiä ja vihanneksia sekä muita raaka-aineita satokauden mukaan, sillä ekologisuus sekä hyvinvointinne on meille tärkeää.
Hinnat eivät sisällä tilavuokraa. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia. Lisäksi huomioimme etukäteen ilmoitetut muut erikoisruokavaliot.
Tilaukset viimeistään seitsemän päivää ennakkoon myyntipalvelustamme puh. 0300 870 010 tai sales.tampere@radissonblu.com.
Voimassa 31.12.2024 asti. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.
Menut
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.