À la carte
Ripakset
Alkupannut
Valintasi mukaan perinteinen etanapannu, katkarapupannu tai kasvisversio kantarelli-sipulilla. Kaikki pannut tarjoillaan maalaisleivän kanssa, jonka saat myös gluteenittomana.
Pääruuat
Flätikät eli Rikalan Flat breadit Salolaisittain
Flätiköistä myös gluteeniton vaihtoehto
Lasten ruuat
Jälkiruuat
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.