Vuokraa Olavinlinna yksityiskäyttöön

Myyntipalvelumme kanssa suunnittelemme toiveidesi illan

Tiesitkö, että voit vuokrata Olavinlinnan yksityiskäyttöön Kansallismuseon suljettua ovensa Linnan museovierailta? Näin kesäkauden ulkopuolella tämä tarkoittaa klo 16 alkaen iltamyöhään. Kesä -heinäkuussa Linnan valtaa Oopperat, mutta elokuussa kaikki arki-illat kello 18 jälkeen ovat mahdollisia myös.

Käytössäsi on Kuninkaansali, Kongressisali, Keskushalli, Kellotornin alakerta ja Linnantupa. On kyseessä sitten 50 -vuotisjuhlat, häät, yrityksen vuosijuhlat tai kaverin polttarit, niin Linna mukautuu yli 500 vuoden kokemuksella sulavasti erilaisten tapahtumien näyttämöksi.

Myyntipalvelumme räätälöi mielellään tapahtuman kanssasi. Ota reippaasti yhteyttä ja aloitetaan ikimuistoisen illan suunnittelu vaikka saman tein. Voimme halutessasi yhdistää iltaan ohjelmaa kuten elävää musiikkia, tanssia, Pimeitä kierroksia, taikuria… mahdollisuuksia on valtavasti!

Ruokailut, niin illallinen kuin mahdollinen yöruokailu, baarit ja muu juomatarjoilu onnistuu helposti myyntipalvelumme kautta. Linnan vuokrakulu on 1680€ (sis alv) / ilta, ravintolatarjoilujen minimikustannus on 5000€ (sis alv) / tilaisuus.

Tyylikäs tapa saapua Linnaan on höyrylaiva, jossa on aivan ainutlaatuinen tunnelma. Kansainvälisellä mittapuullakin mitattuna tämä on aivan uniikki yhdistelmä - höyrylaivalla keskiaikaiseen linnaan viettämään hilpeää iltaa!

Myyntipalvelumme kanssa suunnittelemme toiveidesi illan

Puh. + 358 10 764 2000 (pvm/mpm) klo 08.30-16 sales.suur-savo@sok.fi

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN