Gunnarin herkullisten, perinteisien blinien valmistukseen käytetään tattarijauhoja ja gluteenitonta olutta, joten ne sopivat myös gluteenittomaan ruokavalioon. Huolella kohotettu taikina paistetaan kirkastetussa voissa kullankeltaiseksi, pinnaltaan rapeaksi, meheväksi herkuksi. Blinien lisukkeena on tarjolla tillismetanaa, mummonkurkkusalaattia ja pikkelöityä punasipulia. Lisäksi omavalintainen täyte kirjolohenmädillä, savuporolla tai katkarapuskagenilla.Kasvisruokavaihtoehtona on merilevästä valmistettu caviart.
Nauti blini alkuruoaksi tai pieneen nälkään 16 €
* 1 kpl iso blini ja valinnainen täyte
tai pääruoaksi sekä jaettavaksi 25 €
* 2 kpl isoja blinejä ja kaksi valinnaista täytettä
Blinit saatavilla lounasajan ulkopuolella.
Tervetuloa!
Näissä ravintoloissa
Humalistonkatu 2, 20100, Turku