Järjestä onnistuneet juhlat – Lue ammattilaisen 5 vinkkiä

Juhlien suunnittelu on hauskaa, vaikka mietittävää ja päätettävää onkin paljon. Radisson Blu Hotel Oulun event coordinator Janna Vielma on tapahtuma-alan ammattilainen ja tietää, miten tärkeästä päivästä valmistellaan sellainen, että niin vieraat kuin juhlan sankari itse voi keskittyä aidosti vain nauttimaan hetkestä. Katso ammattilaisen vinkit onnistuneiden juhlien suunnitteluun!

1. Mitä juhlitaan?

Monissa juhlissa on jo itsessään asioita, jotka luovat raameja tilaisuudelle. Eli suunnittelu kannattaa aloittaa miettimällä kiinteät palaset ensin ja rakentaa kaikki muu niiden päälle. Muista, että nämä ovat sinun juhlasi, eikä niissä tarvitse orjallisesti noudattaa mitään pakottavia sääntöjä. Juhlat saavat olla juuri sinun näköisesi!

2. Aseta budjetti

Budjetin määrittely tuo punaista lankaa suunnitteluun ja tekee siitä mielekästä. Mieti mielellään jo heti alussa, mitkä asiat ovat niitä, joihin haluat panostaa ja mistä olet valmis joustamaan. PIdä mielessä, että vaikka jostain joustetaankin, se ei tarkoita sitä, että laadusta tarvitsisi yleisesti luopua.

3. Tee kestäviä valintoja

Näyttävätkin juhlat voi järjestää kestävästi. Valitse esimerkiksi koristeluun luonnonkumisia ilmapalloja tai muita ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Mieti myös uutta ostaessasi tarkkaan, tarvitaanko kyseinen asia varmasti, ja miten sitä voisi uudelleenkäyttää juhlien jälkeen. Astioiden tai muiden tarvittavien asioiden vuokraaminen on hyvä vaihtoehto.

4. Muista allergiat ja erityisruokavaliot

Kysy hyvissä ajoin juhlijoiden ruokavaliot, jotta voit suunnitella tarjoilut ja varmistaa näin kaikkien vieraiden viihtymisen.

5. Tämä on yksi elämän tärkeistä hetkistä

Muista siis keskittyä myös hetkestä nauttimiseen ja juhlimiseen rakkaiden ihmisten kanssa. Tulet muistamaan tämän päivän varmasti aina. Jos juhlien järjestäminen tuntuu liian kuormittavalta, ota ammattilainen apuun, ja voit itse vain saapua juhlapäivänä paikalle.

Järjestä juhlat hotellissa – Tutustu tiloihin ja varaa

Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Radisson Blu Aleksanteri Hotel, Helsinki

Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Espoo

Radisson Blu Hotel, Espoo

Turku

Radisson Blu Marina Palace, Turku

Tampere

Radisson Blu Grand Hotel Tammer, Tampere

Oulu

Radisson Blu Hotel, Oulu

Vinkki: Varsinaisten juhlatilojen lisäksi myös hotellien sviitit ovat kauniita paikkoja pienemmille juhlille. Me autamme sinua koristelemaan tilan juhlakuntoon ja hoidamme tarjoilut puolestasi. Tutustu hotellien sviitteihin ja muihin huoneisiin radissonhotels.com »

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN