BAR W avataan Turussa Wiklundille 21.3.

Kaupunkilaisten uusi kohtaamispaikka BAR W avataan Wiklundin kulmaan

BAR W on enemmän kuin vain baari. Se on kutsuva, eläväinen ja tunnelmallinen kohtaamispaikka kaupunkilaisuuden ytimessä. Se sopii päivään ja iltaan, arkeen ja viikonloppuun. BAR W avataan torstaina 21.3.2024.

- BAR W:n sijainti kauppatorin laidalla on aivan loistava ja se suorastaan houkuttelee viihtymään. BAR W:n hyväntuulinen puheensorina hyvien juomien äärellä houkuttelee niin kaupunkilaisia kuin hotellivieraitakin. Sinne voi poiketa shoppailun lomassa ja työmatkustajakin voi sulkea läppärinsä rentoutuakseen hyvän juoman ääressä. Sään salliessa nautitaan ja tunnelmoidaan ravintolan terassilla. BAR W on myös illanviettopaikka ja treffipaikka kaupungin ytimessä. Loppuviikosta dj vauhdittaa menoa pitkälle yöhön, maalailee Turun Osuuskaupan ryhmäpäällikkö Timo Hällfors ravintolan tunnelmaa.

BAR W:n myötä Wiklundin katutasossa aiemmin toimineen Wine Bar Axel W:n toiminta päättyy ja sen on suljettuna 17.3.2024 alkaen.

- Toteutamme Wiklundin 1. kerroksen ravintoiden tiloissa pieniä uudistuksia alkuviikon aikana ja avaamme uuden BAR W:n torstaina 21.3.2024 klo 19. Coffee House ja Original Sokos Hotel Wiklundin vastaanotto palvelevat normaalisti myös tänä aikana ja löytyvät jatkossakin tutuilta paikoiltaan, Hällfors jatkaa.

BAR W:ssä on kaikkinensa reilut 200 asiakaspaikkaa ja ravintolan ikäraja on iltaisin 18 vuotta. Terassi on auki sään salliessa.

Wiklundin katon alla palvelee jatkossa viisi Turun Osuuskaupan ravintolaa – italialaistyyppinen Trattoria & Trattoria Bar, Coffee House, kaupunkilaisten oma kattobaari Walo Rooftop Bar, Hesburger sekä nyt uusimpana BAR W.

Lisätietoja:

Turun Osuuskauppa, toimialajohtaja Harri Havia, puh. 010 764 5005

Turun Osuuskauppa, ryhmäpäällikkö Timo Hällfors, puh. 010 764 5008

Ravintolaketjut

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN