Frans&Chérien viski&dinner -tasting järjestetään 30.1. kello 18.00 alkaen. Illan isäntänä toimii Whisky Ambassador Edrington Finland Jarkko Nikkanen.
Kattaukseen kuuluu Frans&Chérien kolmen ruokalajin illallinen, joka sisältää:
- alkuun kermaisen rapukeiton
- pääruoaksi poroa ja tummaa tattikastiketta
- jälkiruoaksi lämmintä suklaakakkua.
Menun kanssa nautitaan viittä eri virkiä, jotka Jarkko Nikkanen on suunnitellut kokonaisuuteen sopivaksi. Kokonaisuuden hinta on 69€/hlö.
Ilta järjestetään Mon Amour -kabinetissa ja paikkoja on vain rajoitetusti. lmoittautuminen ennakkoon sähköpostitse frans.cherie@sok.fi, soittamalla 044 405 0216 tai ravintolassamme paikan päällä.
Näissä ravintoloissa
Koskikatu 4, 96200, Rovaniemi