Frans & Sandra on uudistunut – Maista ranskalaisen keittiön helmet!
Frans & Sandran uudistunut menu esittelee Ranskan eri alueiden ikonisia makuja ja gastronomisia aarteita. Klassikkoannokset valmistetaan huolella alusta asti omassa keittiössämme, ja tarjolla on myös kiehtovia uutuuksia.
Viinilistamme kuljettaa sinut matkalle Ranskan tunnetuimmille viinialueille, tarjoten täydellisen parin jokaiselle annokselle.
Uudistusta ovat olleet toteuttamassa Pahe Cateringin kokeneet gastronomit Pasi Pärssinen ja Heikki Liekola.
- Pärssinen on keittiöalan ammattilainen, jolla on yli 25 vuoden ura ja monipuolinen kokemus ravintolatoi-minnasta, tuotekehityksestä sekä suurten tapahtumien menujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Hän on toiminut Suomen kokkimaajoukkueessa sekä valmentanut tulevia huippukokkeja.
- Liekola on kerännyt tieto-taitoa kansainvälisissä Michelin-ravintoloissa sekä keittiömestarina Suomen parhaimmiksi rankatuissa ra-vintoloissa. Hän on Vuoden Kokki 2014 ja osallistunut kokkimaajoukkueessa alan Olympialaisiin. Liekola on kuulunut Suomen Bocuse d´Or -joukkueeseen, minkä lisäksi hän toimii kilpailuvalmentajana ja päätuomari-na alan huipputapahtumissa.
Härkäruukku on palannut
Klassikoksi noussut härkäruukku tekee myös kauan odotetun paluun. Tätä klassikkoa et halua jättää väliin. Uudistettu annos yhdistää haudutetun häränposken täyteläisen mureuden ja kuivattujen tattien tuoman syvän maun.
Quiche Lorraine – Pieneen ja isompaankin nälkään
Lennähdä hetkessä ranskalaiseen brasserie-tunnelmaan. Täydellinen valinta makumatkallesi on suussa sulava, täyteläinen Quiche Lorraine
Tutustu uudistuneeseen ruokalistaan: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/jyvaskyla/frans-sandra-jyvaskyla/menu/
Tee pöytävaraus: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/jyvaskyla/frans-sandra-jyvaskyla?reservation=true
Tule ja löydä oma herkullinen palasi Ranskaa – Œuvre d’art!
Näissä ravintoloissa
- Hannikaisenkatu 35, 40100, Jyväskylä