Helsingin Sanomat antoi OR:ille neljä tähteä

Helsingin Sanomat vieraili lokakuussa kaksi kertaa ravintola OR:ssa. Kehuja saivat mm. kotimaiset raaka-aineet ja niiden kekseliäs ja viitseliäs käyttö, paneutunut ja innostunut palvelu sekä luksusta tarjoava Raw Bar, josta löytyy mm. ostereita, kampasimpukkaa, tartaria ja skagen käsinkuorituista katkaravuista.

"Kahdella käynnillä lokakuussa ”kala-kasvispainotteisessa brasseriessa” kaikki maistui ja herätti suorastaan ihastusta. Palvelu oli paneutunutta ja innostunutta juomapuolta myöten."

OR:in annoksissa toistuvat puhtaat maut, huolella työstetyt makuyhdistelmät ja yllättävät yksityiskohdat. OR:in keittiöpäällikön Janne Kantolan omat suosikit ovat graavatuista kampasimpukoista, vesimelonista ja verigreipistä syntyvä alkuruoka ja raikas kaffir-limesorbetti, joka viimeistellään Tornin kuuluisalla samppanjalla.

Lue koko arvostelu tästä.

In these restaurants

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website