Parhaat blinit: Kappelin klassikkoresepti

Ota talteen Kappelin perinteinen bliniresepti ja testaa itse kotona! Blinien salaisuus on rauhassa yön yli levännyt taikina.

Bliniviikkoja vietetään Kappelissa 9.1.–2.4.2023. Katso menu ja varaa pöytä »

Kappelin blinit

(Noin 10 isoa bliniä)

Taikinapohja:

0,5 l maitoa

6 g kuivahiivaa

15 g suolaa

10 g sokeria

310 g tattarijauhoja

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää muuta aineet. Anna taikinapohjan käydä huoneenlämmössä yön yli.

Taikina:

4 dl olutta

150 g vehnäjauhoja

1 muna

1,2 dl valkuaista, vaahtona

2. Lisää ainekset taikinapohjaan, valkuaisvaahto viimeisenä nostellen.

3. Paista runsaassa kirkastetussa voissa blinipannulla.

4. Kaada valmiin blinin päälle voisulaa, ja laita tarjolle suosikkilisukkeesi kanssa.

Katso lisää: 5 x Ihanat blinit – Katso ravintolat!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website