Takataskussa dartsia voi heittää vaikka jokapäivä!

Oletko koskaan kokeillut dartsia? Vai oletko jo raudan luja darts-ammattilainen? Olit mitä tahansa, tervetuloa Takataskuun, Joensuun darts-pyhättöön!

Takataskusta löytyy kahdeksan laadukasta darts-taulua, joihin saa tulla heittelemään vaikka joka päivä! Rentoa illanviettoa kavereiden kesken vai voitonhimoista kisailua? Meillä onnistuu molemmat! Ja vieläpä ilmaiseksi! Pyydät vain tikat tiskiltä, ja eikun heittelemään!

Joensuulainen Wanhan Joen Darts Club, eli WJDC järjestää joka keskiviikko Takataskussa viikkokilpailut. Klo 18.00 alkaviin kilpailun saa osallistua kuka tahansa.

Dartsia saa meillä heitellä jokapäivä, mutta ei kuitenkaan ihan kokoajan. Jos ravintolassa on paljon asiakkaita, turvallisuussyistä dartsin heitto ei tietenkään ole mahdollista. Varsinkin lauantai-iltaisin asiakkaita riittää! Myöskään erilaisten tapahtumien aikaan, kuten baarikenon tai pubivisan aikaan osa darts-tauluista on poissa käytössä.

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website