Takataskun karaoke kerää karaokelaulajia joka ilta

Joensuun Takataskun karaoken suosio kasvaa - kaupungin parhaat karaokelaitteet houkuttelevat laulun ystäviä joka ilta!

Joensuun Takatasku-ravintola on noussut kaupungin karaokelaulajien keskuudessa yhdeksi suosituimmista kohteista. Joka ilta paikalliset karaokefanaatikot kerääntyvät Takataskuun laulamaan suosikkikappaleitaan karaokelaitteiden ääressä.

Takataskun karaoke on saavuttanut mainetta erityisesti laitteistonsa ansiosta. Ravintolan karaokelaitteet ovat kaupungin parhaita, ja laulun ääni kuuluu selkeästi läpi koko ravintolan. Karaokea voi laulaa joka päivä klo 15 alkaen, joten laulunhaluisilla on runsaasti mahdollisuuksia päästä esittämään suosikkikappaleensa. Mikä sen parempaa kuin karaoketanssit vaikka keskellä maanantaipäivää!

Meillä on käytössä kotimainen karaokejärjestelmä Singa, josta löytyy yli 80 000 kappaletta. Singaan voit laittaa biisitoiveen joko ravintolasta löytyvän tabletin kautta, tai puhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.

Jos siis haluat viettää mukavan illan hyvän musiikin ja seuran parissa, Takataskun on ehdottomasti place to be! Tule rohkeasti laulamaan ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta!

Karaokea voi laulaa päivittäin klo 15 alkaen. Luonnollisesti tapahtumien kuten baarikenon tai pubivisan aikaan karaoken laulaminen ei ole mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää karaokeen liittyvistä asioista, henkilökuntamme auttaa sinua!

Tervetuloa laulamaan karaokea Joensuun menorikkaimpaan pubiin!

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website