Tunnelmalliset paikat viinille Helsingissä – Katso vinkit!

Hyvää seuraa, rentoutumista ja lasillinen viiniä. Mutta missä? Tässä Raflaamon suosikit OlutHuoneista, joissa on mukava nautiskella myös viiniä.

1. Konepaja

Tunnelmallinen paikka Vallilan sydämessä. Tyylikkään ja raikkaasti sisustetun Konepajan isoista ikkunoista tulvii päivisin valoa ja iltaisin niistä voi ihastella elämää kaupungin kaduilla. Tiskillä asiantunteva henkilökunta osaa vinkata parhaat juomat! Tutustu »

2. Kitty's

Legendaarinen Kitty's aivan Helsingin päärautatieaseman vieressä ihastuttaa hämyisellä brittipubifiiliksellään. Valitse sopiva loossi ja istahda rauhassa siemailemaan viiniä ja parantamaan maailmaa. Tutustu »

Huom! Ravintola löytyy 14.4. jälkeen Dublinerin tiloihin Kaivopihalle.

3. Ølhus Stockholm

Annankadun ja Eerikinkadun kulmaan kätkeytyy rento ja skandinaavisen raikas Ølhus. Valikoima on laajentunut vähitellen laadukkaista käsityöoluista myös muihin juomiin, kuten viineihin ja cocktaileihin. Tutustu »

4. Ratamo

Triplassa, aivan Pasilan juna-aseman laitureiden vieressä sijaitseva Ratamo edustaa uudenlaista olutravintolakulttuuria, jossa panostetaan laadukkaiden oluiden lisäksi myös muun muassa hyviin luomuviineihin, alkoholittomiin oluisiin ja siidereihin sekä erikoiskahveihin. Yläkerran nojatuolit on täydellinen paikka rentoutumiselle! Tutustu »

5. Amsterdam

Uniikki paikka upeilla merimaisemilla! Poikkea muutaman metropysäkin verran pois Helsingin ytimestä ja pääset kauniin Ruoholahdenkanavan rantaan. Amsterdam on persoonallisesti sisustettu pubi, jossa on rento ilmapiiri. Tutustu »

Katso lisää ideoita »

Mikä ihmeen OlutHuone?

Oluthuone-perheeseen kuuluu 16 viihtyisää olutravintolaa pääkaupunkiseudulla. Nimestään huolimatta OlutHuoneen tiskiltä löytyy kaikenlaisia juomia moneen makuun, myös alkoholittomana.

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:
Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki
Postal address:
P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland
Business ID:
0116323-1
Sales service, Helsinki metropolitan area
0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)51 cents per min + local network charge/mobile call chargeAll the Sales Services
SOK
+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)EUR 0.0835 per call + EUR 0.1209 per minute

General information

Feedback

Send feedback about the site
Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website