Juhlan aika! Katso 10 ravintolavinkkiä Helsingissä

Hyvää ruokaa, kuplivaa juomaa ja hauskaa yhdessäoloa. Listasimme 10 tunnelmallista ravintolaa erityisiin juhlahetkiin – kahdestaan tai isommalla porukalla. Tutustu menuihin ja varaa pöytä hyvissä ajoin!

1. OR Restaurant & Bar

Tornin alakerran hurmaava OR on tyylikäs mutta samalla rento ja lämminhenkinen ravintola, jonka keittiössä valmistuu herkullisia makuja sesongin parhaista raaka-aineista. Listalla on neljä juhlaan sopivaa menukokonaisuutta. Katso menut »

Katso myös: Tornin äitienpäivän lounas 14.5. »

2. Kappeli

Kappeli on kuin tehty erityisiä hetkiä varten. Kaunis sijainti, romantiikan ajan tunnelmaa, taidetta, loistavaa palvelua ja tietysti taidolla valmistettua ruokaa. Kolmen ruokalajin menussa pääset maistamaan ravintolan parhaat taidonnäytteet. Katso menut »

3. 10. Kerros

Näköalaravintola Helsingin parhaimmalla paikalla kruunaa juhlapäivän. 10. Kerroksen keittiössä rakastetaan aitoja makuja ja raaka-aineissa korostuvat suomalaisuus, helsinkiläisyys sekä vastuullisuus. Valitse suosikkisi neljästä menuvaihtoehdosta. Katso menut »

4. Belge

Lasilliset kuohuvaa, suolaista vohvelia, simpukoita ja jälkiruoaksi crème brûlée. Belgessä juhlit rennosti kodikkaassa ympäristössä maukkaiden belgialaisherkkujen parissa. Katso menut »

5. Casa Largo

Espanjassa tiedetään, miten juhlia elämää ystävien ja perheen kanssa. Ja se kaikki lähtee hyvästä ruoasta! Kuplivaa cavaa, yhdessä jaettuja tapaksia ja ihania espanjalaisia annoksia. Casa Largossa viihtyy helposti iltaan asti! Katso menu »

6. Fredde's

Fredde'sissä ilta sujuu rennosti fiilistellen ja herkutellen yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Kansainväliset maut syntyvät huippuosaajien ammattitaidolla ja intohimolla parhaista raaka-aineista, moderneilla valmistustekniikoilla. Suosittelemme kauden vaihtuvaa kolmen ruokalajin menua. Katso menut »

7. Memphis Hakaniemi

Värikäs ja iloinen Memphis sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hakaniemen Ympyrätalossa. Annoksissa maistuu Aasia ja Amerikka, ja listalta löytyy sekä isoa että pientä syötävää moneen makuun. Katso menu »

8. Bistro

Jos kaipaat tunnelmallisempaa illanviettoa, suuntaa Bistroon. Heittäydy mestarien matkaan ja nauti hyvästä palvelusta, ruoasta ja juomasta kodikkaassa miljöössä. Yksittäisten annosten lisäksi Bistro tarjoilee kolme juhlavampaa menukokonaisuutta, joista jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Katso lähin Bistro »

9. Vltava

Rentoa illanviettoa tarjoilee myös rautatieaseman vieressä oleva Vltava, jossa maistellaan tšekkiläisen keittiön taidonnäytteitä sekä parhaita oluita. Suosituimmat annokset ovat koottu kolmen ruokalajin Menu Vltavaan, jonka saat edullisemmin S-Etukortilla. Katso menu »

10. Amarillo

Suunnitelmissa vähän jotain erilaista? Amarillon The Table on unohtumaton ilta täynnä yllätyksiä ja iloa. Herkullista ruokaa ja odottamattomia käänteitä. Pöydästä voi varata paikan 1–8 hengelle. Katso lähin Amarillo »

Restaurant chains

Amarillo
Babista Kebab Revolution
Bacaro Doppio Cafe & Deli
Bistro
Chico's
Coffee House
Frans & les Femmes
Grill it!
Hesburger
Hophaus
La Famiglia
Oksa
Oluthuoneet
PizzaBuffa
Presso
Prisma Cafe
Public Corner
Rosso
Rosso Express
Rosso Pizza
Spaghetteria
Trattoria
VENN

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays from 8 am to 6 pm)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website