Helsingin Sanomien 30.10. julkaistussa arviossa Katajanokan uusi Harbore-ravintola sai 4 tähteä. Lehti kiitteli ravintolan upeita merimaisemia, taidokkaasti valmistettuja annoksia ja ainutlaatuista tunnelmaa, jotka erottavat sen perinteisistä S-ryhmän ravintoloista:
"Ravintolan menu toteuttaa keittiöpäällikkö Sauli Kemppaisen linjaa: puhtaita makuja ja suomalaisia raaka-aineita. Näitä asioita moni kokki sanoo edustavansa, mutta Harboressa sanoilla on katetta.
Yli 80 prosenttia raaka-aineista on kotimaisia, eikä annoksissa käytetä esimerkiksi chiliä, soijaa, seesamia tai muita eksoottisia raaka-aineita. Suurin osa ruuista on maustettu yksinkertaisesti suolalla ja pippurilla."
Haluatko itse kokea, mistä Harboressa puhutaan? Tutustu menuun ja varaa pöytä helposti tästä >>
In these restaurants
Katajanokanlaituri 4, 00160, Helsinki
Katajanokanlaituri 4, 00160, Helsinki
Katajanokanlaituri 4, 00160, Helsinki