Tule viettämään vappua ja nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja unohtumattomista mauista!
Juhlava Saarihotellin vappubrunssi on katettu Kotkan Frans & Rosalie -bistroon to 1.5.2025.
Alkuruokana:
- Caesarsalaattia ja briossikrutonkeja
- Mansikka-parsasalaattia
- Dijon-perunasalaattia
- Varhaiskaalicoleslaw
- Salamia ja paprikamajoneesia
- Katkarapuskagen
- Lämminsavulohta ja piparjuuricremeä
- Yrttikananmunia
- Mätimoussea
- Sillikaviaaria
- Marinoituja oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja
- ja suolakurkkua
- Runsas leipäpöytä ja kirnuvoita
- Raikas smoothie
Pääruokana:
- Paikallista Takaladon makkaraa ja talon sinappia
- Mangomajoneesilla kuorrutettua lohta
- Tomaatti-kevätsipulimunakas
- Röstiperunoita
- Harissa-tofupyöryköitä ja vegaaninen limemajoneesi
Jälkiruokana:
- Munkkilajitelma
- Vadelmabrownieta
- Kahvi, tee, tuoremehu ja sima
Hinta:
- Aikuiset 35 €/hlö, S-Etukortilla 30 €/hlö
- Hinta sis. lasillinen kuohuvaa
- Lapset 1,50 €/ikävuosi 12 vuoteen asti
Kattaukset klo 12–14.30 ja 15–17.30.
Tiedustelut ja varaukset raflaamo.fi tai myyntipalvelustamme: sales.kymenseutu@sok.fi tai puh. 010 783 9100 (arkisin klo 8–17).
In these restaurants
- Keskuskatu 21, 48100, Kotka