Tervaskanto menu
Täältä löydät vaihtoehtomme ryhmille niin juhliin kuin ryhmäruokailuihin. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ryhmämenujen osalta minimiryhmäkoko on 10 henkeä.
Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa omasi myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660
Ryhmille
Alle 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan lautastarjoiluna.
Yli 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan noutopöydästä.
Erikoisruokavaliot ennakkotilauksen mukaan.
LL = low-lactose, L = lactose-free, G = gluten-free, GR = gluten-free on request, VN = vegan, VNR = vegan on request, S = spicy hot, M = milk free, V = vegetarian dish, N = contains nuts. Please ask our staff for more information on dishes. According to the Finnish Food Authority’s recommendation, minced meat patties should always be eaten fully cooked. Even high-quality medium-cooked minced meat may contain EHEC bacteria, which may cause a severe food poisoning, especially in children and older people.