Skip to main content

Me olemme Babista

On aika ottaa kebab tosissaan

Kebab tarkoittaa grillattua tai paahdettua lihaa. Nimen alkuperää ei tunneta, mutta ruuan on arveltu syntyneen Persiassa. Varhaisimmat maininnat kebabista löytyvät yli tuhannen vuoden takaa.

Pitkästä ja kunniakkaasta historiasta huolimatta kebab on länsimaissa kärsinyt pitkään epäterveellisen roskaruuan maineesta. Tutkimusten mukaan moni kuitenkin nauttii kebabista vähintään muutaman kerran vuodessa, ja melkein yhtä moni piilottelee kebab-nautintojaan juuri sen kärsimästä maineesta johtuen.

Maukkaasta ja laadukkaasta kebabista nauttiminen on kuitenkin kaikkien oikeus. Siksi on tullut aika ottaa kebab tosissaan.

Laadukasta lihaa ja kasviksia

Babistan annosten perustana on laadukas liha. Kysyessämme asiakkailta kebabin tärkeimmistä ominaisuuksista nousi nimenomaan lihan laadukkuus tärkeimmäksi kebabin valintakriteeriksi. Suositun naudan lisäksi haluttua ovat myös kana-annokset sekä kasvisruuan suosion kautta asemansa vakiinnuttanut vöner. Kaikki Babistan annokset ovat muokattavissa vegaanisiksi.

Ravintolan sydän – babistat

Hyvä ruoka lähtee osaavista käsistä, ja siksi Babistat ovat ravintoloiden sydän. Babista-nimi juontuu sanasta bab, joka on kansainvälisesti käytetty lyhenne sanasta kebab. -ista pääte on vastaava kuin sanoissa barista tai fashionista, ja se kuvaa näiden alojen huippuosaajia ja aiheeseen intohimoisesti suhtautuvia ihmisiä. Babista on intohimoisesti ruoan makuun ja laatuun suhtautuva, vannoutunut kebabin puolestapuhuja, jonka innostus näkyy Babistan jokaisessa annoksessa ja jokaisessa asiakaskohtaamisessa.

Viihtyisä miljöö houkuttelee jäämään pidempään

Perinteisesti kebab-ravintolat ovat nopean piipahduksen paikkoja, mutta Babista-ravintoloista on haluttu tehdä paikkoja, joissa voi viihtyä pidempäänkin. Ravintoloiden suunnittelussa on ravintolan miljöö ollut alusta asti avainasemassa. Tarkoin mietityt yksityiskohdat, ravintolamainen sisustus, laadukkaat materiaalit sekä elämyksen täydentävä musiikki tekevät Babistasta paikan, johon on helppo poiketa ja jäädä fiilistelemään pidemmäksikin aikaa.

contact information

Show on map

Kauppakeskus Jumbo

Vantaanportinkatu 3

Vantaa

map

The restaurant is wheelchair accessible

010 7663 813

Call fees inf/mcf

call

Week:

Mon - Sat 

10:30 - 21:00

Sun 

11:00 - 18:00

Restaurant chains

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restaurants logo

SOK Travel and Hospitality Industry Chain Management

Street address:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postal address:

P.O. Box 1, 00088 S GROUP, Finland

Business ID:

0116323-1

Sales service, Helsinki metropolitan area

0300 870 020 (weekdays 8.30-16.30)

51 cents per min + local network charge/mobile call charge

All the Sales Services

SOK

+358 10 76 8011 (weekdays from 8 am to 5 pm)

local network charge/mobile call charge

General information

Feedback


Feedback links for individual restaurants are found on each restaurant’s own website