Tislaamokierros ja tasting
Break Sokos Hotel Koli Kylän yhteydessä sijaitsee Kolin oma tislaamo, jossa valmistetaan paikallista giniä sekä muita tisleitä. Viskiä pääsemme maistelemaan syksyllä 2026.
Tislaamokierros ja tasting sisältää noin 20-30 minuutin tislaamokierroksen, missä esitellään tislepannu ja tislaamon tilat sekä kerrotaan hieman tarinaa alueesta sekä alkoholin valmistuksesta. Tastingissa maisteltavana 4 erilaista tuotetta, sisältäen Koli Ginin, Koli Puolukkapontikan, Helsinki Puolukka-Gin liköörin sekä Helsinki Rye whiskyn.
Hinta yhteensä 45€/hlö, ei minimihenkilömäärää. Jos ryhmäkoko on suurempi kuin 20 henkeä, teemme tislaamokierrokset pienemmissä erissä, sillä tilaan ei mahdu kerralla isoa ryhmää. Tasting pidetään ravintola Tervaskannon puolella.
Tislaamokierrokselle ja tastingiin on takuulähdöt joka lauantai klo 17 (pl. 8.2., jolloin kierrosta ja tastingia ei järjestetä).
Ryhmäkierrokset voitte varata myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi puh. 020 1234 660 tai vastaanottomme välityksellä koli.kyla@sokoshotels.fi.
Tasting-juomat 2 cl annoskoossa
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.