Ryhmä- ja juhlatarjoilut
Täältä löydät vaihtoehtomme ryhmille niin juhliin kuin ryhmäruokailuihin. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Ryhmämenujen osalta minimiryhmäkoko on 10 henkeä.
Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa omasi myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660
Ryhmille
Alle 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan lautastarjoiluna.
Yli 30 henkilön ryhmille menut tarjoillaan noutopöydästä.
Erikoisruokavaliot ennakkotilauksen mukaan. Edellytämme yhtenäistä ruokavalintaa ryhmiltä, mutta otamme erikoisruokavaliot huomioon (esimerkiksi allergiat, ei lihaa)
Juhlamenut
Meiltä onnistuu erinomaisesti myös juhlavammat menut!
Kokoa oma juhlapöytäsi tarjoillaan buffetista, jossa voit valita teidän seurueellenne mieluisimmat vaihtoehdot. Huomioithan että buffet-tarjoiluissa minimihenkilömäärä on 30 henkilöä.
Menu Aino on suunniteltu Jean Sibeliuksen Aino-vaimon mukaan, ja tarjoilee suomalaisia raaka-aineita juhlavasti valmistettuna. Menu tarjoillaan pöytään, ja voidaan valmistaa minimissään 10 hengen ryhmille ennakkotilauksesta.
Kysy meiltä myös juuri teidän tarpeisiinne suunniteltuja menuja myyntipalvelumme kautta.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.