Juhlabuffetit
Juhlabuffetit
Menut tilattavissa etukäteen myyntipalvelumme kautta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Toivomme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa.
Erikoisruokavaliot huomioimme ennalta ilmoitetun mukaan, menut saatavilla myös kasvis- ja vegaanisena vaihtoehtona. Käytämme mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita, kaikkien lihojen, kanan ja kalan alkuperämaa on Suomi.
Tiedustelut myyntipalvelustamme:
Puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) klo 8.30–16, sales.suur-savo@sok.fi
OLAVINLINNA Tilaisuuden minimiveloitus
Ravintolapalveluiden minimiveloitus arkipäivinä välillä 1.1.–10.5.2026 ja 1.9.-31.12.2026 on 3 000 € ja pyhäpäivinä 6 000 €. Välillä 11.5.-31.8.2026 minimiveloitus on 2 000 € ja pyhäpäivinä 5 000 €. Mikäli tilattujen ruoka- ja juomatarjoilujen arvo jää alle minimiveloituksen, veloitamme ostojen ja minimiveloituksen välisen summan.
Juhlabuffet
Juhlabuffet
Iltapalat
Iltapalat
Cocktailpalat
Cocktailpalat
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.