Juhlabuffetit
Menut tilattavissa etukäteen myyntipalvelumme kautta viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Toivomme seurueeltanne yhtenäistä menuvalintaa.
Erikoisruokavaliot huomioimme ennalta ilmoitetun mukaan.
Tiedustelut myyntipalvelusta:
Puh. / Tel. + 358 10 764 2000 (pvm/mpm) klo 08.30-16
sales.suur-savo@sok.fi
OLAVINLINNA Tilaisuuden minimiveloitus / 1000.00 EUR
Käyttöönne varatusta tilasta / tiloista emme peri erillistä tilavuokraa, kun ennakkoon tilattujen tarjoiluiden/kokouspakettien arvo ylittää 1 000 €. Mikäli ennakkoon tilattujen tarjoilujen arvo jää alle 1 000 €, veloitamme ostojen ja minimiveloituksen välisen summan. Jos tilaisuutenne on sunnuntaina tai muuna pyhäpäivänä, on minimiveloitus 3 000 €.
Alkuruoat
Pääruoat
Kasvispääruokavaihtoehtona:
Linnan mustapapupihvi L,G
-Grillattua vuohenjuustoa, hillottua paprikaa ja marjabalsamicoa (saatavana vegaanisena)
Jälkiruoat
Iltapalat
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.