Liigu peamise sisu juurde
Vastaa Raflaamon kävijäkyselyyn ja osallistu 50 € lahjakortin arvontaan: Vastaa kyselyyn

Menüüd

Marinan noutopöydät

Kruunaa tilaisuutesi näyttävillä ja herkullisilla tarjoiluilla! Varaukset ja lisätiedot myyntipalvelustamme, puh. 0300870040 (arkisin klo 8.30-16.30). Ruokatuotteemme ovat pääsääntöisesti laktoosittomia, huomioimme etukäteen ilmoitetut erikoisruokavaliot. Oikeudet hinta- ja raaka-ainemuutoksiin pidätetään.

Noutopöydät

Minimi henkilömäärä 30.

Buffet vaihtoehdot juhliin

Minimi henkilömäärä 50.

Kevyeen nälkään ja yhdessä oloon

Minimi henkilömäärä 15.

Salaattibaari

Salaattibaari on valinnaissalaattibuffet, jossa saat valita useista vaihtoehdoista mielesi mukaan yhden, kaksi tai kolme eri salaattia. Minimi henkilömäärä 12.


SALAATIT:


Maalaissalaattia: raikasta salaattia, papuja, marinoitua perunaa, oliiveja, keitettyä kananmunaa ja paahdettua pekonia *


Paahdettua punajuurta, aurajuustoa, pinaattia ja hunajapaahdettuja auringonkukansiemeniä *


Savustettua lohta, avocadoa, kvinoaa ja granaattiomenaa *


Korianterilla maustettua nuudelisalaattia, sokerihernettä, mangoa ja katkarapuja *


Paahdettua paprikaa, kesäkurpitsaa, munakoisoa ja rucolasalaattia, grillattua halloumia sekä paahdettuja pinjansiemeniä *


Fetajuustosalaattia: rapeaa salaattia, kurkkua, tomaattia, paprikaa, marinoitua punasipulia, fetajuustoa ja mustia oliiveja *


Caesar-salaattia, grillattua kanaa ja valkosipulileipäkrutonkeja *


Versosalaatteja, cantaloupe-melonia, grillattua tofua sekä granaattiomenaa *


Tabbouleh-salaattia ja paahdettua maalaiskananpoikaa *


Bufala-mozzarellaa, tomaattia, marinoitua punasipulia ja basilikaa *


KASTIKKEET:


Lime-jugurttikastike *

Tzatsiki *

Pesto *

Ananas-punasipulisalsa *

Hummus *


LEIVÄT:


Rosmariini-focaccia *

Kiviarinaleipä *

Hapanjuurileipä *

VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.

kontaktandmed

Näita kaardil

Linnankatu 32

Turku

kaart
Restoran on ratastooliga ligipääsetav
S-CardMeil saab kasutada kaarti S-Card
020 1234 710
Kõne hind pvm/mpm
helista
0300 870 040
Myyntipalvelu, Turku
helista

Jos haluat varata tilan, olethan yhteydessä myyntipalveluumme puh. 0300 870 040 (ma - pe klo 8.30-16.30)

Nädal:
E - P 
Restoran on avatud ainult kokkuleppel

Restoraniketid

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papa Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN
S-Restoranid logo

SOK turismi- ja toitlustusketi juhtimine

Külastusaadress:

Fleminginkatu 34, 00510 Helsinki

Postiaadress:

PL 1 00088 S-RYHMÄ

Ettevõtte registrikood:

0116323-1

Müügiteenindus, Helsingi metropolipiirkond

0300 870 020 (tööpäeviti 8.30–16.30)51 senti/kõne + kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasuKõik müügiteenused

SOK

+358 (0)10 76 8011 (tööpäeviti 8.00–17.00)kohalik võrgutasu/mobiilikõne tasu

Tagasiside


Tagasisidelingid leiate iga restorani kodulehelt