Marinan ryhmämenut
Menun hinta sisältää pääruuan sekä valitun alkuruuan ja jälkiruuan. Edellytämme yhtenäistä menuvalintaa koko seurueelle. Minimi henkilömäärä 30.
Ryhmämenut huhtikuu - heinäkuu
Järjestätkö tapahtumasi kevään ja kesän taitteessa? Silloin tämän ryhmän annokset sopivat erinomaisesti juhliisi!
Ryhmämenut elokuu - marraskuu
Järjestätkö tapahtumasi, kun illat alkavat taas hämärtymään ja tila loistaa kynttilänvalossa? Silloin tämän ryhmän annokset sopivat erinomaisesti juhliisi!
Ryhmämenut joulukuu - maaliskuu
Järjestätkö tapahtumasi talvella, kun lumi narskuu kenkien alla ja sielua lämmittävät annokset ovat vieraidesi mielessä? Silloin tämän ryhmän annokset sopivat erinomaisesti juhliisi!
Marina Palace 50v. juhlamenu
Juhlava neljän ruokalajin menu juhlavuoden kunniaksi. Tästä menusta löydät makuja vuosikymmenien varrelta. Saatavilla myös ilman alkukeittoa.
VL = vähese laktoosisisaldusega, L = laktoosivaba, G = gluteenivaba, GN = gluteenivaba nõudmisel, VE = veganlik, VEN = Vegan nõudmisel, T = terav, P = ei sisalda piima, TA = taimetoit, PÄ = sisaldab pähkleid. Lisateavet roogade kohta võtke palun ühendust töötajatega. Toiduagentuur soovitab veisehakklihapraade süüa alati täielikult küpsetatult. Isegi kvaliteetne keskmise kuumusega hakkliha võib sisaldada EHEC baktereid, mis võivad põhjustada tõsiseid toidumürgitusi, eriti lastele ja vanuritele.