Radisson Blu Espoo kokous- ja juhlatilat

Business resort, jonka kokouksissa yhdistyvät hyvinvointi ja tuottavuus

Aivan kimaltelevan Suomenlahden rannalla sijaitseva Radisson Blu Hotel, Espoo kutsuu tutustumaan Espoon kauniiseen merenrantaan ja upeisiin maisemiin. Hotellimme kokoustilat ovat rauhallisia, ja ne innoittavat tuotteliaaseen ja luovaan työntekoon. Kummassakin ensimmäisen kerroksen kokoustilassa voidaan pitää kokouksia enintään 30 hengelle. Ylimmän kerroksen saunalla ja terassilla varustettu kokouskabinetti taas sopivat täydellisesti rentojen kokousten ja juhlien pitämiseen. Hotellin edustalla on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja ja Aalto-yliopiston metroasema on kävelyetäisyydellä hotellilta.

Kokousten sujuvuudesta vastaa Radisson Blu Hotellien oma Radisson Meetings -kokous- ja tapahtumapalvelu. Monipuolisten ja modernien kokoustilojen lisäksi siihen sisältyvät nopea langaton internet-yhteys, henkilökohtainen palvelu koko tilaisuuden ajan sekä vireyttä ylläpitävä, ravintoasiantuntijoiden kanssa kehitetty Brain Food -ruokavalio.

Hotellimme kotisivut löytyvät täältä

Radisson Blu Espoo kokous- ja juhlatilat

Aukioloaika
Tänään: Ravintola avoinna vain tilauksesta
Osoite

Otaranta 2, 02150 Espoo

kartta
Puhelinnumero

0300 870 010    

soita

Ajankohtaista

Super Breakfast -aamiainen Radisson Blu Hotelleissa

Radisson Blu hotellien Super Breakfast on runsas, brunssityylinen aamiainen. Se hurmaa monipuolisuudellaan ja suosii paikallisia sesonginmukaisia tuotteita.

Lue lisää

kuvia ravintolasta

Espoo Wellness
Espoo Wellness
Espoo Wellness

yhteystiedot

Näytä kartalla

Otaranta 2

Espoo

kartta
Esteettömyys
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla
S-Card
Meillä käy S-Card
Puhelinnumero

0300 870 010

soita
Viikkonumero
Viikko:
Aukioloaika

ma - su 

Ravintola avoinna vain tilauksesta