10. Kerroksen Bliniviikot 13.1.–29.3.2025
Blinit ovat talven suosikkiherkkuja!
10. Kerroksen kuuluisat blinit paistetaan valurautapannussa kirkastetussa voissa. Herkuttele yksittäisillä blineillä tai valitse blinilajiltelma, jossa blini tarjoillaan sienimoussen, poromoussen, skagenin, punasipulin, smetanan, suolakurkkujen ja hunajan kera.
Blinit tarjolla arkisin lounaan jälkeen klo 14 alkaen ja lauantaisin koko päivän.
Blinimenu
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.