Belgen parsaviikot 16.4.–29.5.2025
Tervetuloa nauttimaan Belgeen toinen toistaan herkullisimmista annoksista. Parsan herkät maut on herätetty monella tapaa kuten lempeästi voissa haudutettuna tai kuohkeaksi keitoksi keitettynä. Kuiva ja raikkaan hapokas Wolfberger Riesling on loistavaa viiniseuraa hienostuneelle parsalle, mutta kysy tarjoilijalta myös sopivaa belgialaista olutta.
Katso koko menu alta ja varaa pöytä!
Alkuun
Pääruoat
Jälkiruoka
Parsamenu
Viinisuositus
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.