Siirry pääsisältöön

Ruokalistamme

Bistro Vilhon uusivuosi 2024

Uudenvuoden juhlat Bistro Vilhossa! ✨

Tervetuloa viettämään ikimuistoista uutta vuotta Bistro Vilhoon!

Olemme avoinna 31.12. klo 17-24, ja keittiömme tarjoilee herkullisia annoksia klo 23 asti.

Olitpa tulossa juhlistamaan vuoden vaihtumista maistuvan illallisen äärellä tai vain nauttimaan kuplivasta juomasta, meillä on tilaa sinulle!

Varaa pöytä ajoissa ja varmista paikkasi kaupungin tunnelmallisimmassa uudenvuoden juhlassa.

Bistro Vilho – herkuttelua ja juhlan tuntua uudelle vuodelle!

Suosittelemme pöytävarausta.

Bistro Vilho uusivuosi 2024

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

Näytä kartalla

Radisson Blu Plaza Hotel

Mikonkatu 23

Helsinki

kartta

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

S-Card

Meillä käy S-Card

+358 504 090710

Ravintolan numero, myyntipalvelun ollessa suljettuna.

soita

Viikko:

Ma - To 

06:30 - 10:00 & 17:00 - 22:00

Keittiö: 06:30 - 10:00 & 17:00 - 21:30

Pe 

06:30 - 10:00 & 16:00 - 23:00

Keittiö: 06:30 - 10:00 & 16:00 - 22:00

La 

07:00 - 11:00 & 14:00 - 23:00

Keittiö: 07:00 - 11:00 & 14:00 - 22:00

Su 

07:30 - 11:00

Keittiö: 07:30 - 11:00

Ravintolaketjut

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN