Ruokalista
TAPAS FRÍAS – kylmät tapakset
Suosittelemme alkuruoaksi 3 tapasta/hlö ja pääruoaksi 5–6 tapasta/hlö.
TAPAS CALIENTES – lämpimät tapakset
Suosittelemme alkuruoaksi 3 tapasta/hlö ja pääruoaksi 5–6 tapasta/hlö.
SURTIDOS DE TAPAS – tapaslajitelmat
ENSALADAS – salaatit
PAELLAS – paellat
Paellamme sisältävät bomba-paellariisiä, piquillo-paprikaa, friteerattuja kapriksia, sipulia ja herneitä
PLATOS PRINCIPALES – pääruoat
POSTRES – jälkiruoat
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.