Puhtaiden makujen maisemia
Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa.
Tule kokemaan kiireetön ja omaperäinen lähestymistapamme ruokaan ja juomaan. Uskomme että raaka-aineiden puhtaus ja makujen selkeys johtotähtenä syntyy rehellinen, lähestyttävä ja syvän nautinnollinen elämys, jonka viimeistelee hengittävästä ja vaikuttavasta puutalosta avautuva, alati muuttuva merinäkymä.
Solo Sokos Hotel Pier 4:n Solo-aamiainen tarjoillaan myös Harboressa.Varaa pöytä aamiaiselle tästä >>
Ajankohtaista
Solo Sokos Hotel Pier 4 aamiainen tarjoillaan merimaisemissa
Solo Sokos Hotel Pier 4 aamiainen tarjoillaan merimaisemissa
Ylellinen Solo-aamiainen tarjoillaan Solo Sokos Hotel Pier 4:n ensimmäisen kerroksen ravintola Harboressa ma–pe klo 6.30–10 ja la–su sekä juhlapyhinä klo 7.30–11.
Lue lisää
Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä
Helsingin Sanomat antoi Harborelle neljä tähteä
Tähtikokki Sauli Kemppainen perusti S-ryhmän avulla hotelliravintolan, joka ei tunnu hotelliravintolalta.
Lue lisää
Ravintola Harbore tarjoaa nautintoa puhtaiden makujen maisemissa
Ravintola Harbore tarjoaa nautintoa puhtaiden makujen maisemissa
Ravintola Harboren keittiöstä vastaa useita ravintoloita maailmalla luotsannut huippukokki Sauli Kemppainen.
Lue lisää
kuvia ravintolasta
yhteystiedot
Katajanokanlaituri 4
Helsinki
kartta