Ruokalistamme

À la carte

Koe intohimoinen tutkimusmatka suomalaisen ruuan juurille. Haluamme nostaa kotimaiset ja pohjoisen raaka-aineet jalustalle, niiden ominaista makua ja syvintä olemusta kunnioittaen. Lupaamme nautintoa lautasella ja lasissa. Jokaisessa annoksessamme on yksi tarkkaan valittu pääraaka-aine ja sitä täydentävä lisuke, jotka yhdessä muodostavat harmonisen ja puhtaan makuelämyksen.

Tee pöytävaraus tästä >>

Menut

Kolmen ruokalajin menut

Alkuun

Pääruoaksi

Jälkiruoat

Lisukkeet

Kastikkeet ja dipit

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

Näytä kartalla

Solo Sokos Hotel Pier 4

Katajanokanlaituri 4

Helsinki

kartta

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

S-Card

Meillä käy S-Card

0300 870 020

Ravintoloiden myyntipalvelu (ma-pe klo 8-16.30)

soita

Viikko:

Ma 

11:30 - 14:00

Ti - Pe 

11:30 - 14:00 & 18:00 - 22:00

La 

18:00 - 22:00

Su 

Suljettu

Baari avoinna ti–to 17–23 ja pe–la 17–00.

Ravintolaketjut

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN