Siirry pääsisältöön

Ruokalistamme

Harboren uudenvuodenaaton illallinen

Vietä uudenvuodenaatto tyylikkään illallisen merkeissä ravintola Harboressa, jossa upeat merimaisemat luovat unohtumattoman puitteet.

Viiden ruokalajin illallinen on luotu Harboren kulinaarisen filosofian hengessä, jossa kotimaiset ja pohjoiset raaka-aineet nousevat keskiöön. Jokainen annos kunnioittaa näiden raaka-aineiden ainutlaatuista makua ja syvintä olemusta.

Uudenvuodenaaton illallinen tarjoillaan 31. joulukuuta 2024, kattausten alkaessa klo 18. Viinipaketti sisältää lasillisen shamppanjaa, joka tarjoillaan hotellin kattoterassilla.

Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen. Pyydämme ilmoittamaan erikoisruokavalioista ennakkoon.

Varaa pöytäsi tästä >>

99 € / 5 ruokalajia

Menu

VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.

yhteystiedot

Näytä kartalla

Solo Sokos Hotel Pier 4

Katajanokanlaituri 4

Helsinki

kartta

Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

S-Card

Meillä käy S-Card

010 787 4043

Vain iltaisin ja viikonloppuisin

soita

Viikko:

Ma 

Suljettu

Ti 

17:00 - 22:00

Ke - Su 

Suljettu

Baari avoinna ti–to 17–23 ja pe–la 17–00.

Ravintolaketjut

  • Amarillo
  • Babista Kebab Revolution
  • Bacaro Doppio Cafe & Deli
  • Bistro
  • Chico's
  • Coffee House
  • Frans & les Femmes
  • Grill it!
  • Hesburger
  • Hophaus
  • La Famiglia
  • Leiketupa logo
  • Oksa
  • Oluthuoneet
  • Papà Giovanni logo
  • PizzaBuffa
  • Presso
  • Prisma Cafe
  • Public Corner
  • Rosso
  • Rosso Express
  • Rosso Pizza
  • Spaghetteria
  • Trattoria
  • VENN