Tornin jouluiset pidot
Torni on jo lähes sadan vuoden ajan toiminut arvokkaiden vieraidensa illallisten näyttämönä, ja tullut tunnetuksi niin juhla- kuin joulutalonakin.
Tornin Pidot mainitaan ensimmäisen kerran vuonna 1937, kun Yrjö Kivimies kokosi joukon nuoremman polven suomalaisia älymystön edustajia Tornin kabinettiin nauttimaan upeista tarjoiluista ja keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, kuten myytistä suomalaisesta kansanluonteesta, naapuruussuhteista ja erilaisten kansojen yhteiselosta.
Keskustelujen pohjalta julkaistiin kirja Pidot Tornissa, jossa keskustelijat esiintyivät salanimillä. Tänä jouluna Tornin pitojen tunnelma kohoaa jälleen korkeuksiin keittiöpäällikkömme loihtimien maukkaiden, jouluisia makuja tulvivien menujen äärellä.
Tornin Pidot – Joulumenut saatavilla 1.11.-20.12.25 ennakkotilauksella.
Menumme ovat tarjolla ryhmille, alkaen 10 hengestä – lämpimästi tervetuloa!
Varaukset ja tiedustelut:
Myyntipalvelu
puh. 0300 870 000 (pvm/mpm), arkisin klo 8.30–16.30
ravintolamyynti@sok.fi
Menu
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.