Artesaanipizzaa avotuliuunista
Papà Giovanni tulkitsee italialaisen keittiön makuja napolilaisen pizzan kautta Prisma Kaaressa. Pizzan ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pohjasta. Taikina valmistetaan italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota 48 tunnin ajan. Täytteissä hyödynnetään Prisman leikkele- ja juustopuodin sekä oman savustamon tuotteita. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza aidossa napolilaisessa kiviuunissa 450 asteessa, jolloin kuohkea pohja saa rapeutta mutta täytteet pysyvät raikkaina. Syö uunituoreena paikan päällä tai nauti kotona!
Ajankohtaista
Anna lahjaksi matka makujen maailmaan
Anna lahjaksi matka makujen maailmaan
Ravintolalahjakortilla tarjoat lahjansaajalle unohtumattomia makuja ja ikimuistoisia elämyksiä! Osta ravintolalahjakortti lähimmästä ravintolasta.
Lue lisää
Tilaa Food & Fun -uutiskirje!
Tilaa Food & Fun -uutiskirje!
Pääkaupunkiseudun ravintoloissa tapahtuu joka päivä. Tule mukaan!
Lue lisää
Papà Giovannin artisaanipizzat nyt Foodoralla kotiin
Papà Giovannin artisaanipizzat nyt Foodoralla kotiin
Kauppakeskus Kaaren Papà Giovannin herkulliset napolilaistyyppiset artesaanipizzat saat nyt myös Foodoran kautta kotiisi.
Lue lisää
Yksilöllinen urapolku esimiehille
Yksilöllinen urapolku esimiehille
Tule mukaan! HOK-Elannon yksilöllinen urapolku on ravintolaesimiehille suunnattu ohjelma, jossa luodaan henkilökohtainen ura- ja valmennuspolku.
Lue lisää
kuvia ravintolasta
yhteystiedot
Kantelettarentie 1
Helsinki
kartta