Pizzamenu
LAADUKASTA ARTESAANIPIZZAA
Ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pizzapohjasta. Taikina valmistetaan aidoista italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota kaksi vuorokautta ennen paistamista. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza korkeassa lämpötilassa, aidolla pizzauunilla. Näin pohjasta saadaan rapea, mutta täytteet pysyvät raikkaina.
Pizzat
Sorriso on italialainen puoliksi taitettu pizza, jossa osa täytteistä on kylmiä ja osa käy uunissa normaalin pizzan tapaan. Testaa, ihastu ja hymyile*!
*sorriso on italiaa ja tarkoittaa hymyä
Lisätäytteet
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.