Menu
Keittiömme suosittelee
Pizzat
Ainutlaatuinen maku syntyy parhaista raaka-aineista ja laadukkaasta pizzapohjasta. Taikina valmistetaan aidoista italialaisista Tipo 00 -jauhoista ja sen annetaan kohota kaksi vuorokautta ennen paistamista. Täydellinen lopputulos saadaan paistamalla pizza 450-asteisessa uunissa nopeasti, jotta pohja saa rapeutta mutta täytteet pysyvät raikkaina.
Lisätäytteet
VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, GP = gluteeniton pyynnöstä, VE = vegaaninen, VEP = vegaaninen pyynnöstä, T = tulinen, M = maidoton, K = kasvisruoka, PÄ = sisältää pähkinää. Lisätietoja annoksista saat henkilökunnalta. Ruokavirasto suosittelee, että jauhelihapihvit syödään aina täysin kypsennettyinä. Laadukkaassakin medium-kypsennetyssä jauhelihassa voi olla EHEC-bakteereita, jotka voivat aiheuttaa vakavan ruokamyrkytyksen etenkin lapsille ja iäkkäille henkilöille.